BLOG

Importanta teoriei auto

SCOALA DE SOFERI BRASOV

Cursul de legislatie rutiera nu trebuie sa fie o trecere in revista a prevederilor legale in domeniu. Importanta teoriei auto consta in intelegerea resorturilor ce stau in spatele acestor prevederi si necesitatea respectarii acestora pentru siguranta noastra si pentru siguranta celorlalti participanti la trafic.

Abordarea cursului de legislatie rutiera la scoala de soferi Brasov din cadrul SDS Automobile este una moderna, interactiva, in care cursantii participa in mod activ la dezvoltarea subiectului abordat in cadrul temei dezbatute.

Accentul se pune pe studiile de caz ce abordeaza situatii concrete ce apar in circulatia de zi cu zi, intelegerea acestora facand ca asimilarea informatiilor sa fie mult mai rapida.

infractiuni la legea circulatiei. prioritatea de trecere, obligatiile conducatorului auto, stationarea interzisa, viteza legala, contraventii - amenda si puncte de penalizare, mersul inapoi

Acest tip de abordare va usura considerabil cursul practic de conducere pentru ca odata inteleasa partea teoretica accentul va fi pus 100% pe dobandirea deprinderilor practice in timpul orelor de confucere si nu fragmentarea acestora pentru a intelege necesitatea unui anumit tip de manevra.

Ganditi-va la sensurile giratorii – de cate ori vi s-a intamplat sa fiti cu prietenii sau intr-un taxi si in sensul giratoriu sa auziti sunetul claxonului sau cuvinte nu tocmai politicoase adresate celorlati participanti la trafic datorita incadrarii necorespunzatoare directiei de mers? De ce ?

 

Pentru ca nu se intelege importanta indicatoarelor de selectare a circulaţiei pe direcţii de mers în apropierea intersecţiei.

Conducerea auto trebuie sa fie simpla, placuta si sigura. Primul pas incepe cu insusirea cunostintelor te teorie auto.

Aproximativ 5% din accidentele din Romania se produc in sensurile giratorii. Haideti sa reducem procentul!