Despre scoala de soferi

SDS Automobile

Scoala de soferi infiintata in 2015 si cotata deja in topul celor mai bune scoli de soferi din Brasov, cu un grad de promovabilitate mult peste mediu.

Simplu

Inscriere si programare ore conducere online pentru a salva timp.

Direct

Preluare si oprire la locatia dorita de tine pentru sedintele de conducere.

Sigur

Pachete de scolarizare in functie de progresul inregistrat.

Avantaje principale

fa-

Program expres

Scoala de soferi SDS Automobile iti garanteaza contractual ca vei termina cursurile teoretice si practice in 5 saptamani in cadrul Pachetului Expres.

Daca din cauza noastra termenul de 5 saptamani nu este respectat, iti restituim integral valoarea prestatiei.

fa-

100% Transparenta

Preturile la scoala de soferi SDS Automobile includ toate costurile scolarizarii : 24 ore teorie, 30 ore conducere si combustibil.

Avizul psihologic, avizul medical, cazierul judiciar, taxa eliberare permis si taxa examen pot fi incluse in functie de pachetul de scolarizare ales.

fa-

Programare flexibila

Programarea la examenul practic nu este limitata la o anumita zi din saptamana/luna, spre deosebire de alte scoli.

Acest lucru este posibil datorita unui autoturism identic cu cel pe care se face scolarizarea si care este in permanenta la dispozitia celor ce sustin examenul practic.

Deosebirea fata de alte scoli de soferi

fa-

Numarul de KM parcursi

Numarul minim de kilometri ce trebuie parcursi la o scola de soferi este stabilit prin lege si este adoptat ca standard de majoritatea scolilor de soferi.

Standardul: 300km.

Acest numar de kilometri parcursi poate fi adesea insuficient pentru a capata o buna experienta practica inca de la inceput in situatii si conditii de trafic diferite.

fa-

50% mai multi KM parcursi

Numarul minim de kilometri oferit de scoala de soferi SDS Automobile este de 450km efectuati ca standard. In acest fel va putem asigura atat succesul la examenul de soferi cat si o mai mare siguranta in trafic.
fa-

Pachete cu 600 sau 800km parcursi

Iti oferim flexibilitatea de a mari numarul de kilometri parcursi la 600 sau 800 de km in functie de nevoie si preferinta. Poti deveni nu numai un absolvent al scolii de soferi ci si un bun conducator, cu un control al masinii exceptional.
fa-

Ore de conducere

Numarul minim de ore de conducere ce trebuie efectuate la o scoala de soferi este de:

30 de ore.

La acest numar se adauga adesea ore suplimentare pentru a putea asigura promovarea examenului cu succes. Costul si timpul asociat poate fi slavat prin alegerea unei scoli de soferi axata pe calitate.

fa-

32 ore de conducere

Beneficiezi de minim 32 de ore de conducere pentru a putea acumula experienta necesara unui inceput relaxat si sigur in trafic.
fa-

Pachete cu peste 40 de ore de conducere

Poti alege intre mai multe pachete de scolarizare cu ore de conducere de la 32 la 36 sau 40 de ore de conducere, pentru a putea finaliza cu succes scoala de soferi in ritmul propriu.

Elevii nostri

 

“Recomand cu toata increderea Scoala de soferi SDS Automobile. Am reusit sa iau permisul din prima.”
Andrei B.

Open Day

Va propunem un sistem simplu, direct si sigur in alegerea unei scoli de soferi – asistati la o lectie de teorie, vorbiti cu elevii nostri, lamuriti orice neclaritati legate de procesul sau optiunile de scolarizare.

Pentru rezervarea unui loc la Open day, ne poti suna la 0729 969 993.

Adresa: Strada Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

Esti gata sa incepi scoala de soferi?

S.D.S AUTOMOBILE

Scoala de soferi categoria B

Tel/Fax: 0368 739 389

Mobil: 0729 969 993

Adresa: Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

15 + 13 =