Blog SDS Automobile

Informatii utile referitoare la scoala de soferi categoria B cutie manuala si automata

Cutie de viteze automata

Odata cu aparitia primului automobil au inceptut si eforturile de imbunatatire constanta a acestuia, luandu-se in vedere atat performanta cat si cat si siguranta in trafic.

Read More
Orele de conducere auto

Noi reguli – ore suplimentare

Ore suplimentare: daca pica examenul practic – traseul, candidatii trebuie sa faca un curs de 6 ore suplimentare de condus.

Read More

Arta condusului

Stiti desigur in cate secunde poate sa ajunga automobilul dumneavoastra preferat de la 0 la 100 de km/h. Stiti si cati metri ii sunt necesari aceluiasi automobil sa opreasca de la 100 km/h la 0?

Read More

KM parcursi – scoala de soferi

KM parcursi – scoala de soferi: numarul Kilometrilor parcursi in timpul scolii este unul din criteriile principale in alegerea unei scoli de soferi.

Read More
Orele de conducere auto

Orele de conducere auto

Orele de conducere auto, in ceea ce priveste numarul, reprezinta un criteriu principale in alegerea unei scoli de soferi. Aproximativ 42% din cei ce sustin examenul de teorie nu promoveaza din prima incercare. Haideti sa reducem procentul!

Read More
infractiuni la legea circulatiei. prioritatea de trecere, obligatiile conducatorului auto, stationarea interzisa, viteza legala, contraventii - amenda si puncte de penalizare, mersul inapoi

Importanta teoriei auto

Cursul de legislatie rutiera nu trebuie sa fie o trecere in revista a prevederilor legale in domeniu. Aproximativ 5% din accidentele din Romania se produc in sensurile giratorii. Haideti sa reducem procentul!

Read More

Indicatoare de obligare

Pentru a deveni un bun conducator auto trebuie sa stii cum sa reactionezi. In acest blog vom aborda indicatoarele de obligare – marcaj cat si cateva explicatii si sugestii.

Read More

Indicatoare de orientare

Indicatoare de orientare.Pentru a deveni un bun conducator auto trebuie sa stii sa te orientezi. In acest blog vom aborda indicatoarele de orientare – marcaj cat si cateva explicatii si sugestii.

Read More

Panouri aditionale circulatie

Panouri aditionale circulatie sunt montate pentru a semnala diatanta de la sau pana la care indicatorul rutier are actiune, intervalele orare in care trebuie respectata semnificatia indicatorului.

Read More

Indicatoare de interzicere sau restrictie

Pentru a deveni un bun conducator auto trebuie sa stii cum sa reactionezi. In acest blog vom aborda indicatoarele de obligare – marcaj cat si cateva explicatii si sugestii.

Read More
S.D.S AUTOMOBILE
Scoala de soferi Brasov

Categoria B, cutie manuala si automata.

Tel/Fax: 0368 739 389
Mobil: 0729 969 993
Adresa: Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Informatiile furnizate mai sus sunt necesare pentru a te contacta . Apasand butonul Trimite mesaj, esti de acord cu stocarea si procesarea datelor de catre SDS Automobile in vederea obtinerii informatiilor dorite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.