BLOG

Simulator auto scoala de soferi

SCOALA DE SOFERI BRASOV

Scoala de soferi SDS Automobile va pune la dispozitie un simulator auto profesional, destinat pregatirii intermediare dintre partea de teorie si partea de conducere efectiva in trafic.

Pregatirea pe simulatorul auto este recomandata in vederea deprinderii automatismelor necesare conducerii unui autovehicul in conditii de siguranta.

Programa este impartita in 4 module de pregatire care urmeaza aceeasi pasi ca si pregatirea efectiva pe autovehiculul de scoala.

Fiecare etapa de pregatire pe acest simulator auto este monitorizata si sfarseste prin eliberarea unui document care evidentiaza eventualele greseli, recomanda manevrele ce trebuie repetate si da o nota finala ce permite sau nu trecerea la urmatorul modul de pregatire.

scoala-de-soferi-brasov-simulator-auto-sds-automobile
EXEMPLU SIMULATOR AUTO

SENSUL GIRATORIU

Pregatirea pe simulatorul auto ajuta elevul sa se familiarizeze cu sensul giratoriu, asigurarea corecta si efectuarea iesirii in siguranta.

EXEMPLU SIMULATOR AUTO

PRIORITATI

Pregatirea pe simulatorul auto ajuta elevul sa se familiarizeze cu diferitele semne de prioritate si acordarea corecta a prioritatii.