Scoala soferi cutie manuala

Scoala soferi cutie manuala. SDS Automobile pune accent pe calitatea pregatirii la un pret transparent care include toate cheltuielile si taxele

Mai multe ore si km parcursi?

Intrebari frecvente

La scoala de soferi SDS Automobile vrem sa ne asiguram ca aveti toate informatiile necesare pentru a lua o decizie informata

Cum aleg pachetul protrivit?

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta. Pachetul protrivit este ales in functie de timpul pe care il ai la dispozitie pentru a-l aloca scolii de soferi, cat si in functie de numarul de ore si km parcursi pentru a asigura increderea in capabilitatile de a conduce in siguranta.

Pot schimba pachetul in timpul scolii?

Pachetul de scolarizare pe custie manuala sau automata nu se va putea schimba, insa veti putea opta pentru a efectua ore suplimentare de conducere.

Oferiti si alte categorii pentru scoala de soferi?

Categoria B este prima initiativa demarata. In urmatorul an, echipa noastra considera extinderea categoriilor valabile.

Ce este Programul expres?

Varianta „Program Expres”, se adreseaza elevilor cu calitati certe pentru conducerea autovehiculului inscrierea in acest program putandu-se face numai in uma unor pretestari. Programul isi propune sa scolarizeze elevi ce pot asimila rapid informatiile si dobandi rapid deprinderile necesare conducerii autovehiculelor. Programul ofera posibilitatea terminarii rapide a cursurilor fara a influenta calitatea pregatirii.

Intervalul de 5 saptamani presupune implicarea totala a elevului in procesul de invatamant in vederea asimilarii rapide atat a partii de teorie cat si a pregatirii practice.

Intocmirea dosarului pentru scoala de soferi se realiza in 1 Zi, cusrsul de legislatie se finalizeaza in 8 zile, iar cursul de conducere auto se realizeaza in 16 zile.

Scoala de soferi S.D.S Automobile garanteaza contractual  terminarea cursurilor scolii de soferi in 5 saptamani in cele mai bune conditii de scolarizare.

Avand in vedere cele de mai sus, SDS Automobile isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea in acest program a potentialilor elevi care in urma testarilor nu indeplinesc criteriile mai sus mentionate.

Plata se poate efectua in rate?

Scoala de soferi se poate achita in maxim 3 rate. Orele suplimentare de conducere, se vor achita per sedinta.

Ce rata de promovabilitate a scolii de soferi aveti?

Scoala de soferi SDS Automobile se mandreste cu o rata de promovabilitate mult peste media de 50% inregistrata pe piata. In 2017 promovabilitatea a fost de peste 70% din prima incercare si 100% din a doua. SDS Automobile este in topul celor mai bune scoli de soferi din municipiul Brasov.

Cum functioneaza programarile online?

Fiecare elev al scolii de soderi SDS Automobile isi poate face un cont online pe platforma noastra case permite vizualizarea in timp real a intervalelor de ore disponibile pe saptamana si cu 3 luni in viitor. Odata selectat intervalul de timp dorit, o confirmare va fi primita pe adresa de email. In cazul in care este necesara anularea unei sedinte de conducere, aceasta se poate face tot prin contul personal.

Ce este Programul Profi?

Varianta de scolarizare „Program Profi”, se adreseaza elevilor ce doresc sa efectueze mai multe ore de conducere inainte de a sustine examenul pentru permisul de conducere.

Optand pentru pachetul Profi, elevii nostri au mai mai mult timp sa dobandeasca atat incredere cat si aptitudini certe pentru conducerea autovehiculului.

Acest pachet minimalizeaza si costul afrent orelor suplimentare in cazul in care acestea sunt necesare dupa cele 30 de ore standard, pachetul incluzand dublul numarului de ore cat si kilometri parcursi.

Mai ai inca intrebari?

Contacteaza-ne

"SDS Automobile este o școală exact cum trebuie sa fie. După câteva ședințe de practică, condusul deja devenise o plăcere, o relaxare, deși în tot acest timp încă învățam o mulțime aspecte. Orele de teorie, chiar se tin si sunt detaliate. Sistemul de programare online este de foarte mare ajutor."

– Alex O

Vrei sa incepi scoala de soferi?

SDS Automobile

Scoala de soferi categoria B
Strada Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085
Vezi locatia pe GoogleMaps

S.D.S AUTOMOBILE

Scoala de soferi categoria B

Tel/Fax: 0368 739 389

Mobil: 0729 969 993

Adresa: Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

8 + 3 =