Dan Sapunaru

intructorul tau la SDS Automobile

 Instructorul tau

Best school in town!
Orele de condus sunt o relaxare iar domnul Dan Sapunaru le face si mai placute! Un instructor calm, punctual, rabdator si care iubeste ceea ce face ,de la dansul am invatat o multime de lucruri!
Aici condusul nu inseamna stres, presiune si tipete.
De mentionat este si faptul ca programarea orelor se face online, ceea ce iti permite sa modifici si sa adaugi ore cu usurinta si comfort! Iar programarea traseului nu este limitata la anumite ore si zile din saptamana! Domnul instructor fiind acolo indeferent cand ai fost programat!
Recomand cu toata increderea SDS AUTOMOBILE!👍🔟

Mihaela Nicoleta Calfa  recomandă Scoala De Soferi Brasov – SDS Automobile.

Despre dl Dan Săpunaru …un om deosebit si cu foarte multa rabdare, un excelent profesionist care te face sa ai incredere in tine si sa scapi de orice retinere la volan. Datorită dansului mi-am văzut visul cu ochii si am luat din prima permisul. M-a încurajat, m-a invatat multe lucruri si nu in ultimul rand , mi-a deschis ochii atunci când greseam. Ma bucur mult ca v-am cunoscut , va doresc multa sanatate si răbdare de fier!!!! 🚘*****

Anamaria Dogaru  recomandă Scoala De Soferi Brasov – SDS Automobile.

Recomand cu mare drag!D nul Dan Sapunaru este un instructor extraordinar,calm,explica pe înțelesul fiecăruia și extrem de politicos!Chiar cea mai buna școală de șoferi din Brașov!!! Mulțumesc pt profesionalismul de care ați dat dovadă!

Imi amintesc cat de dificil a fost sa ma reinscriu la o scoala de soferi. Pot spune cuvantul groaza chiar, ca iar trebuie sa ies in trafic. Am ajuns, datorita domnului Dan, sa imi placa, sa astept cu drag orele de condus. Recomand tuturor persoanelor din jurul meu, colaborarea cu dnul Dan. M-a invatat sa conduc, nu doar sa iau un permis. Si daca se “casca” urechile, in timpul orelor de condus, mai primiti, ca bonus niste povesti de viata faine. Sunt niste avantaje, ca tu iti faci programarile online, se respecta mereu. Daca interinve ceva, exista o intelegere si se reprogrameaza. Teoria, a fost o delectare, am invatat extrem de logic intrabarile. Iar traseul, desi luat din a doua incercare, a fost luat cu toata increderea, oferita de dnul Dan, ca o pot face! Sofat, fara incidente si cu rabdare!

Alex Orman a evaluat Scoala De Soferi Brasov – SDS Automobile  5 stea

SDS Automobile este o școală exact cum trebuie sa fie. Domnul Dan, este un om de nota 1000, modul de predare este foarte profesional, atitudine calma, receptiv la orice întrebare, explica toate aspectele necesare pentru a învăța sa conducem în siguranță. După câteva ședințe de practică, condusul deja devenise o plăcere, o relaxare, deși în tot acest timp încă învățam o mulțime aspecte. Orele de teorie, chiar se tin si sunt detaliate.Sistemul de programare online este de foarte mare ajutor.
Rezultatul personal in urma cursurilor: sala si traseul luate din prima încercare fara prea multe emoții!
Mulțumesc domnule Dan Săpunaru!

George Șerban a evaluat Scoala De Soferi Brasov – SDS Automobile  5 stea

SDS Automobile este o scoala unde se pune accent pe profesionalism si seriozitate, iar domnul Dan mi-a dat incredere ca pot sa relizez ce mi-am propus, obtinerea permisului de conducere fiind mult mai usor de realizat avand alaturi un om dedicat, corect, bine informat. Multumesc!

Instructorul tau te asteapta la scoala de soferi SDS Automobile.

 

Instructorul tau

Cod QR contact SDS Automobile

Contact SDS Automobile