Inscriere scoala de soferi

Inscriere scoala de soferi. Economiseste timp, resurse si energie in procesele de rezervare a pachetului de scolarizare, inscriere la scoala de soferi si programarea orelor de conducere.

Despre sistemul online

Sistemul de programari online al scolii de soferi S.D.S. Automobile este simplu si intuitiv, atestand faptul ca timpul tau este important pentru noi.

Economiseste timp

Foloseste sistemul de pe orice calculator, tableta sau telefon 24/24 ore 7/7 zile. Stabilesti data si ora dorita pentru orele de conducere si primesti confirmare instanta fara a fi nevoie sa te deplasezi la sediul firmei.

fa-

Evidenta ore

Ai mereu evidenta tuturor orelor trecute si celor programate in avans la scoala de soferi. In plus, daca este nevoie, poti reprograma orele de conducere cu minim 24 de ore inaninte.

fa-

Contul Online

Programarea orelor de conducere online atesta faptul ca in ziua si la ora stabilita de tine, personalul S.D.S. Automobile iti sta la dispozitie.

Sistemul va permite sa faci programarile de pe orice calculator, tableta sau smart phone atat timp cat exista o conexiune de internet.

Fie ca te-ai hotarat sau nu inca sa te inscrii la scoala de soferi, iti poti crea un cont online.

Daca te-ai decis sa te inscrii la scoala de soferi SDS Automobile, prin cearea unui cont, vei putea selecta pachetul dorit si vei putea incepe sa iti programezi orele de conducere.

Daca inca nu te-ai decis sa te inscrii la scoala de soferi SDS Automobile, prin crearea unui cont, veti putea primi informatii utile din partea echipei noastre prin intermediul newsletter-ului* nostru si ne veti putea contacta direct pentru orice intrebare.

*Ne angajam sa nu trimitem o cantitate mare de email-uri ce devin spam. Veti primi intre 2 si 4 email-uri pe luna si veti putea opta oricand pentru o frecventa mai mica sau 0.

Preluarea asigurata

Specifica pentru fiecare sedinta de conducere in parte adresa de preluare preferata. Salveaza timp data viitoare prin selectie automata a adresei. 

fa-

Reminder Automat

Inainte de orice sedinta de conducere programata, vei primi un email care iti reaminteste data si ora programarii. Astfel iti poti administra mai bine timpul si poti face schimbarile necesare cu usurinta.

S.D.S AUTOMOBILE

Scoala de soferi categoria B

Tel/Fax: 0368 739 389

Mobil: 0729 969 993

Adresa: Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

3 + 6 =