BLOG

Inchirieri auto pentru incepatori

SCOALA DE SOFERI BRASOV

Pentru tinerii sub 21 de ani sau pentru conducatorii auto cu experienta sub 12 luni produsul inchirieri auto este posibil legal dar prohobitiv din punct de vedere al preturilor practicate de firmele de inchirieri auto prin introducerea unor taxe suplimentare care pot ajunge pana la 45 euro/zi peste pretul normal de inchirieri auto.

La fel ca in orice alta activitate continuitatea este foarte importanta. Din experienta acumulata in cadrul scolii de soferi am constatat cresterea numarului de clienti care ne solicita efectuarea de ore suplimentare de conducere in situatia in care acestia poseda carrnet de conducere de mai multi ani dar care nu au mai condus de la sustinerea examenului!

 

scoala-de-soferi-brasov-sds-automobile-blog-inchirieri-auto

Faptul ca cineva poseda carnetul de conducere de 5 ani nu inseamna neaparat ca in acest timp a si acumulat experienta in conducerea autoturismului si se califica automat pentru inchirierea unui autoturism la alt pret decat cel oferit unui incepator.

Pornind de la aceasta constatare S.D.S. Automobile Brasov a conceput un produs nou adresat tinerilor sub 21 de ani si celor care au mai putin de 12 luni de la obtinerea carnetului de conducere la preturi comparabile cu cele practicate de firmele de inchirieri auto pentru “clientii normali”.

Produsul se adreseaza Brasovenilor sau celor care viziteaza Brasovul  punctul de preluare si predare fiind la sediul nostru din Brasov.

Fostii elevi ai scolii de soferi S.D.S. Automobile vor beneficia de un discount de 20% din pretul inchirierii pentru acest produs pe o perioada de 12 luni de la obtinerea carnetului de conducere iar dupa aceasta perioada vor avea un discount de 10% din pretul inchirierii autoturismelor pentru  “clienti normali”.