Coronavirus covid-19

Scoala de soferi SDS Automobile Brasov reincepe activitatea scolii de soferi incepand cu 15.05.2020.

Mastile si manusile de protectie sunt obligatorii pentru desfasurarea orelor de conducere.

Pentru elevii deja inscrisi

Scoala de soferi SDS Automobile Brasov reincepe activitatea in conformitate cu instructiunile autoritatilor pe perioada pandemiei cu coronavirus (Covid-19).

  • Incepand cu data de 15.05.2020 reincep cursurile de conducere practice si teoretice in vederea sustinerii examenului pentru permisul auto.

  • Programarile pentru orele de conducere se pot face online prin intermediul sistemului informatic prin selectarea zilei si orei dorite. 

  • Cursurile se vor desfasura cu respectarea recomandarilor in vigoare (masca si manusi) pentru minimizarea riscului de contactare a virusului.

Pentru inscrieri noi la scoala de soferi

Scoala de soferi SDS Automobile Brasov accepta inscrieri noi in conformitate cu instructiunile autoritatilor pe perioada pandemiei cu coronavirus (COVID-19).

  • Incepand cu data de 15.05.2020 cei ce doresc sa se inscrie la scoala de soferi online prin selectarea pachetului de scolarizare dorit.

  • Inscrierea la scoala de soferi se face online prin intermediul sistemului informatic, urmand etapele de intocmire a dosarului de elev. 

  •  Cursurile se vor desfasura cu respectarea recomandarilor in vigoare (masca si manusi) pentru minimizarea riscului de contactare a virusului.

S.D.S AUTOMOBILE
Scoala de soferi Brasov

Categoria B, cutie manuala si automata.

Tel/Fax: 0368 739 389
Mobil: 0729 969 993
Adresa: Alexandru Ioan Cuza nr 37, Brașov 500085

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a message.

Informatiile furnizate mai sus sunt necesare pentru a te contacta . Apasand butonul Trimite mesaj, esti de acord cu stocarea si procesarea datelor de catre SDS Automobile in vederea obtinerii informatiilor dorite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.