Scoala de soferi SDS Automobile va pune la dispozitie un simulator auto profesional, destinat pregatirii intermediare dintre partea de teorie si partea de conducere efectiva in trafic.

Read More

Odata cu aparitia primului automobil au inceptut si eforturile de imbunatatire constanta a acestuia, luandu-se in vedere atat performanta cat si cat si siguranta in trafic.

Read More

Stiti desigur in cate secunde poate sa ajunga automobilul dumneavoastra preferat de la 0 la 100 de km/h. Stiti si cati metri ii sunt necesari aceluiasi automobil sa opreasca de la 100 km/h la 0?

Read More

Orele de conducere auto, in ceea ce priveste numarul, reprezinta un criteriu principale in alegerea unei scoli de soferi. Aproximativ 42% din cei ce sustin examenul de teorie nu promoveaza din prima incercare. Haideti sa reducem procentul!

Read More

Cursul de legislatie rutiera nu trebuie sa fie o trecere in revista a prevederilor legale in domeniu. Aproximativ 5% din accidentele din Romania se produc in sensurile giratorii. Haideti sa reducem procentul!

Read More

Pentru a deveni un bun conducator auto trebuie sa stii cum sa reactionezi. In acest blog vom aborda indicatoarele de obligare – marcaj cat si cateva explicatii si sugestii.

Read More

Indicatoare de orientare.Pentru a deveni un bun conducator auto trebuie sa stii sa te orientezi. In acest blog vom aborda indicatoarele de orientare – marcaj cat si cateva explicatii si sugestii.

Read More