Programari online scoala de soferi

INSCRIERE SI PROGRAMARI

Sistemul de inscriere si programari online la scoala de soferi SDS Automobile Brasovva ajuta sa economisiti timp, resurse si energie in ceea ce priveste rezervarea unui pachet de scolarizare si programarea orelor de conducere.

Sistemul de programare online la scoala de soferi SDS Automobile Brasov include preluarea elevului pentru orele de conducere de la adresa introdusa de elev pentru fiecare programare in parte.

DESPRE SISTEM

 

 • Sistemul de programari online al scolii de soferi  S.D.S. Automobile este simplu si intuitiv.
 • Programarea online va atesta faptul ca in ziua si la ora stabilita de dvs., personalul S.D.S. Automobile va sta la dispozitie.
 • Sistemul va permite sa faceti programarile de pe orice calculator, tableta sau smart phone atata vreme cat exista o conexiune de internet.
AVANTAJELE PROGRAMARILOR ONLINE

 

 • Economie de timp – Puteti beneficia de acest serviciu de pe orice calculator, tableta sau telefon 24/24 ore 7/7 zile. Stabiliti intalnirea la data si ora dorita, cu confirmare instanta, fara a fi nevoie sa va deplasati la sediul firmei sau sa sunati la telefon.
 • Cont personal – In care aveti evidenta tuturor intalnirilor trecute sau viitoare la Scoala de soferi SDS Automobile
 • Preluare asigurata: Aveti posibilitatea de a introduce la fiecare sedinta de conducere in parte adresa de la care doriti sa fiti preluat(a). Adresele odata introduse raman in contul dumneavoastra iar daca doriti sa fiti preluat(a) de la o adresa introdusa anterior nu mai este nevoie sa o tastati inca odata.
 • Reminder automat: Veti primi inainte de fiecare programare facuta un e-mail care sa va reaminteasca data si ora acesteia.
 • Recenzii: Puteti introduce eventuale observatii referitoarea la desfasurarea sedintelor la care ati participat deja.
 • Social Media – Sistemul de programare online este compatibil cu Facebook si Twitter avand posibilitatea de a impartasii prietenilor experienta dvs. cu Scoala de soferi SDS Automobile Brasov.
CREARE CONT

 

 • Fie ca v-ati hotarat sau nu inca sa va inscrieti la Scoala de Soferi din cadrul SDS Automobile, va puteti crea un cont pe site-ul nostru.
 • Daca v-ati decis sa va inscriet la Scoala de soferi SDS Automobile Brasov, prin cearea unui cont, veti putea selecta pachetul dorit si veti putea incepe sa va programati orele de conducere.
 • Daca inca nu v-ati decis sa va inscrieti la Scoala de soferi SDS Automobile Brasov, prin crearea unui cont, veti putea primi informatii utile din partea echipei noastre prin intermediul newsletter-ului* nostru si ne veti putea contacta direct pentru orice intrebare.

*Timpul dvs. este important pentru noi si ne angajam sa nu trimitem o cantitate mare de email-uri ce devin spam. Veti primi intre 2 si 4 email-uri pe luna si veti putea oricand sa optati pentru o frecventa mai mica sau 0.

SA INCEPEM – programari onlinesds-automobile-brasov-web-header-grey


0729 969 993
0368 739 389
info@sdsautomobile.ro