PROGRAM EXPRES

Program expres pentru cei ce doresc sa termine cursurile scolii de soferi SDS Automobile in 5 saptamani la un pret transparent care include toate cheltuielile si taxele!

^

Simplu: asistenta la intocmirea dosarului program expres cu toete costurile incluse

^

Direct: programarea orelor de conducere direct de catre elev in limita a 5 programari/saptamana

^

Sigur: durata curs 5 saptamani si nici o alta cheltuiala „suplimentara” optand pentru program expres

^

Scoala de soferi: categoria B, cutie manuala si automata

 

PROGRAM EXPRES AVANTAJEsds-automobile-brasov-web-header-grey


Intocmire dosar - zile

Curs legislatie - zile

Curs conducere - zile

Scoala de soferi S.D.S Automobile garanteaza contractual  terminarea cursurilor scolii de soferi in 5 saptamani in cele mai bune conditii de scolarizare!

PACHETEsds-automobile-brasov-web-header-white


PACHETE EXPRES CATEGORIA B

Varianta de scolarizare „Program Expres”, se adreseaza elevilor cu calitati certe pentru conducerea autovehiculului inscrierea in acest program putandu-se face numai in uma unor pretestari. Programul isi propune sa scolarizeze elevi ce pot asimila rapid informatiile si dobandi rapid deprinderile necesare conducerii autovehiculelor. Programul ofera posibilitatea terminarii rapide a cursurilor fara a influenta calitatea pregatirii.

Intervalul de 5 saptamani presupune implicarea totala a elevului in procesul de invatamant in vederea asimilarii rapide atat a partii de teorie cat si a pregatirii practice.

Avand in vedere cele de mai sus, SDS Automobile isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea in acest program a potentialilor elevi care in urma testarilor nu indeplinesc criteriile mai sus mentionate.

0729 969 993
0368 739 389
info@sdsautomobile.ro